Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Eylül 10, 09:40
126474 Mesaj 878 Konu Gönderen: 16988 Üye
Son üye: pnaroksuzoglu
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07 0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anket
Soru: Sizce "NBA Finalleri" nasıl sonuçlanır?  (Oylama kapandı: 09 Haziran 07, 06:37)
San Antonio 4-0 - 6 (7.7%)
San Antonio 4-1 - 13 (16.7%)
San Antonio 4-2 - 35 (44.9%)
San Antonio 4-3 - 4 (5.1%)
Cleveland 4-0 - 1 (1.3%)
Cleveland 4-1 - 0 (0%)
Cleveland 4-2 - 17 (21.8%)
Cleveland 4-3 - 2 (2.6%)
Toplam oy: 76

Sayfa: 1 ... 9 [10] 11 ... 15  Hepsi   
Gönderen Konu: NBA Finals 07  (Okunma Sayısı 10023 defa)
George Best
The Maverick
Pro. Laker

Where did it all go wrong George?

« Yanıtla #90 : 11 Haziran 07, 17:14 »

Lebron final serisini kaldıramadı gibi geliyor bana. İlk iki maç Spurs baskıyı kurdu, klendi evlerindeler falan ama o baskının altında ezildi bence. Maç içinde bazen odaklanma sorunu çektiğini hissettim. Öyleki bence kendine güvenini sarstı Spurs. Lebron yine kendi evinde birşeyler yapmak isteycektir ama Spurs deplasmanda bile buna izin vermeyebilir. 4-0 olursa şaşırmam ama 4-1 olur gibi...

bu arada kosova lebron'un serbest atışının potaya bile değmemesine gereğinden fazla tepki verdi gibi Smiley

Pozisyonun vidyosunu bulamadım ya. Bulabilen var mı? Tekrar tekar izlemeliyim  Cheesy

Zulada
Forum Insider'ı
Pro. Laker

« Yanıtla #91 : 11 Haziran 07, 17:43 »

Pozisyonun vidyosunu bulamadım ya. Bulabilen var mı? Tekrar tekar izlemeliyim  Cheesy
lebron james'in potaya değmeyen serbest atışı (ama fileye değiyo):
http://rapidshare.com/files/36519247/Lebron_FT_Airball-LakersTR.com.wmv.html

"We have a really, really good team. Very, very strong team - it smells familiar to me." --Kobe Bryant
organic soap
diego
Yönetici
Pro. Laker

kobe_rocks...

« Yanıtla #92 : 11 Haziran 07, 17:47 »

walla spurs son periyotta biraz salıp, cleveland'ın farkı kapattığında bile bende en ufak bir kıpırdanma olmadı. çünkü... spurs ne zaman ne isterse onu yapıyor kendi sahasında, cleveland birazcık kıpırdandı mı, hemen şalteri yukarı alıp 3 hücumda tekrar rahatlatıyorlar takımı. son yıllarda sistemi bu kadar güzel işleyen bir takım hatırlamıyorum.
Maçın sadece son çeyreğini izledim..Yani Spurs'ün kontrolü kaybettiği çeyreği,,belki bu yorumumda o da etkili olacaktır ama,, eğer o fark 8'e indiği sırada Parker şapkadan tavşan çıkarıp turnike atmasaydı son topa bile kalabilirdi maç..Evinde bile böyle bi seri yiyebiliyosa deplasmanda Cavs çok farklı olucaktır...

ZenMaster
Art of Zen
Sr. Laker

ernesto

« Yanıtla #93 : 11 Haziran 07, 21:39 »

Son çeyrekteki Cavs' in dönüşü güzeldi , iyidi , hoştu ama  ama üç çeyrek boyuncada Spurs, Cavs' i sahadan sildi.Popovic de son çeyreğe yedeklerle başlayınca sayı atmada çok zorlandı Spurs doğal olarak. Sonra yine toparlandılar zaten. Cavs' in Lebron dışında hücumda bir alternatifi yok.Tamamiyle Lebron' un yaratıcılığıyla oynuyorlar.Spurs savunmasıda Lebron' u yavaşlatınca Cavs resmen dağıldı şu iki maçta.Spurs şu sistemiyle deplasmanda bitirir seriyi bence

Go Spurs Smiley hehe
kobe81
Pro. Laker

« Yanıtla #94 : 11 Haziran 07, 22:22 »

-duncan'ın güldüğünü gördüğüm an eyvah dedim...bence bu kesinlikle oyun içi konsantrasyon kaybına örnekti..son çeyreğe duncan-parkersız başlamaları cleve'ın ekmeğine yağ sürdü..o sıradaki oyunları hakkındada bazı arkadaşlara katılmıyorum kesinlikle spurs için çanlar bir hayli sesli çalıodu..parker'ın o turnikesi olmasa maç ne hale gelirdi kim bilir..yada rakip biraz daha tecrübeli olsa..
     - arada bence çok ciddi bi kalite farkı var..izlerken farketmemek elde değil..bir tarafta ginobili oyunu kurtarsın diye girio diğer yanda d.jones...bence spurs bu seriyi süpürmeli, eğer zora sokar veya kaybederse  tam anlamıyla hayal kırıklığı olur...
     -parker beklediğimden çok daha iyiydi ama benim için hala gino-duncan seviyesinde güven vermio.. bu ikili oyunu çok daha derin oynuolar..oyunun kurdu derler ya işte ondan..
RuSTeDSouL
Administrator
Pro. Laker

« Yanıtla #95 : 11 Haziran 07, 22:46 »

-duncan'ın güldüğünü gördüğüm an eyvah dedim...bence bu kesinlikle oyun içi konsantrasyon kaybına örnekti..son çeyreğe duncan-parkersız başlamaları cleve'ın ekmeğine yağ sürdü..o sıradaki oyunları hakkındada bazı arkadaşlara katılmıyorum kesinlikle spurs için çanlar bir hayli sesli çalıodu..parker'ın o turnikesi olmasa maç ne hale gelirdi kim bilir..yada rakip biraz daha tecrübeli olsa..

rakip biraz daha tecrübeli olsa popovic öle bi tercih yapmazdı zaten son .eyreğe başlarken..

parker ın o turnikesi ya da manu nun o 3 lüğü olmasa işelr ters giderbilirdi belki ama gitmedi sonuçta.. spurs ideal beşine geçtiği an kontrolu tekrar eline aldı ve maçı bitirdi.. zaten parker ın turnikesi ya da manu nun oyunu vs 30 sayı fark yapmıştı.. ben de olaya bu açıdan bakıorum..

Parma Maniac
32 Magic Johnson
Site Yazarı
Pro. Laker

« Yanıtla #96 : 12 Haziran 07, 00:44 »

Spurs 2-0'dan seri vermez.. Cleveland'ın şampiyon olması için 3 maçı da alması gerekiyor evinde ki bunu mümkün görmüyorum.. Tek maç kaybetmeleri San Antonio'daki son 2 maçın 2sini birden almalarını gerektirir, bunu başaracak ne kaliteleri, ne de derinlikleri var.. Bence bitti seri..
aimar21
Sr. Laker

olum nereden nasıl gelirse gelsin

« Yanıtla #97 : 12 Haziran 07, 03:17 »

clevelandın buralara gelmesi biraz supriz biraz da sansdı ama burdan cevirmleri artık cok zor genede seride 1 mac kazanabileceklerini dusunuyorum(2 mac alırlarsa acıkcası sasırırım).
ayrıca lebrona da antipatim var sebebini pek bilmiyorum ama sampiyon olmasını istemiyorum hele hele kobe nin rekorlarını kırmasını hic istemiyorum:)))

gercekci olalım,olanaksız olanı isteyelim
Berkant
Pro. Laker

« Yanıtla #98 : 12 Haziran 07, 08:19 »

Ben Cleveland'ın Spurs' un rakibi bile olamayacağını düşünüyorum.Doğu-Batı arasındaki inanılmaz fark bu durumlara sebep oldu.
Seriye gelirsek Spurs istediği zaman istediği şeyi yapıyor, kendi kafasına göre oyununu oynuyor.Cleveland da ise Lebron bu serinin ağırlığını kaldıramamış gibi.Ama tabi ona da hak veriyorum.Hücum sistemi tamamen üzerine kurulu ve tek başına Spurs savunmasına hücum ediyor.
Tahminim 4-1 ya da 4-2 Spurs alır.

CrAzY_KoBe
Pro. Laker

Bambaşkasın

« Yanıtla #99 : 12 Haziran 07, 11:53 »

Geçektende Doğu Batı arasında inanılmaz bir fark var.Cleveland doğuda herkezi eleyip Nba Finaline çıkmış olabilir ama batıda olsaydı belkide Playoff'a girme mücadelesi vericekti.2 konferans arasındaki fark bu kadar büyük olunca Final serisininde çok çekişmeli olmasını bekleyemezsiniz.Cleveland'a artık küçük çaplı bir mucize lazım.Cleveland bu gece bence son şansını deniyecek.Bu geceki maçı alamazlarsa süpürge olurlar.

Sayfa: 1 ... 9 [10] 11 ... 15  Hepsi   
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07
    Gitmek istediğiniz yer: