Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Eylül 10, 09:37
126474 Mesaj 878 Konu Gönderen: 16988 Üye
Son üye: pnaroksuzoglu
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anket
Soru: Sizce "NBA Finalleri" nasıl sonuçlanır?  (Oylama kapandı: 09 Haziran 07, 06:37)
San Antonio 4-0 - 6 (7.7%)
San Antonio 4-1 - 13 (16.7%)
San Antonio 4-2 - 35 (44.9%)
San Antonio 4-3 - 4 (5.1%)
Cleveland 4-0 - 1 (1.3%)
Cleveland 4-1 - 0 (0%)
Cleveland 4-2 - 17 (21.8%)
Cleveland 4-3 - 2 (2.6%)
Toplam oy: 76

Sayfa: 1 ... 14 [15]  Hepsi   
Gönderen Konu: NBA Finals 07  (Okunma Sayısı 10023 defa)
Jr. Kobe
Administrator
Pro. Laker

S.A.V.

Site
« Yanıtla #140 : 15 Haziran 07, 17:39 »

Cavs buraya kadar süper geldi ama finallere gücü yetmedi doğal olarak. Yapabileceklerinin en iyisini yaptılar, helal olsun (başta LeBron olmak üzere). 4-0 beklemiyodum ben de ama Spurs bırakmadı. Manu, Duncan ve Parker müthiş iş çıkardılar. Gerçi Parker'ın oyunu Cavs'ın savunması sayesinde ama olsun.

Parker artık yazın götürsün Eva'yı...

abi ne yaptın yaa..Bunu şaka olarak algılıyorum..Umarım öledir..Koca San Antonionun 2-0 dan seriyi vereceğine inanıyorsanız ki senden hiç beklemem,orası ayrı bi konu..Bu arada gelecek 7-8 yıla damga vurmaları konusuna gelince...Ben öyle düşünmüyorumm....
Offff... Heralde şaka yani, yazış tarzından da mı anlamıyosun?

justed
Sr. Laker

We Gonna Bring It!!

« Yanıtla #141 : 15 Haziran 07, 17:43 »

Of be parker offf Cheesy bu arada çağlar ben vallahi söznü görünce oradan yola çıkmıştım...

Her Zaman Her Yerde,Ali Sami Yen'de,En Büyük Sensin Alemde!!!!
kobebryant
Sr. Laker

Where Kobe Bryant Happens....

« Yanıtla #142 : 15 Haziran 07, 18:43 »

4-1 demistim ama olmadi..daha da superi 4-0 oldu..ben cok daha mutluyum acikcasi..tabi gonul isterdi ki 4-0 olsun Lakers'ın olsun..san antonio yu da tebrik etmek istiyorum...muthis bi takım oyunu ve anlayısı icindeler..Three-peat doneminde de zorlayan ekiplerin basında gelmelerinin de yegane sebebi hep buydu kanımca..umarım hanedanlıklari uzun surmez yani Lakers olarak surdurmeyiz..Tekrar tebrikler..Horry nin bu arada kacıncı oldu..?adamda parmak kalmadi sanırım..??

RuSTeDSouL
Administrator
Pro. Laker

« Yanıtla #143 : 15 Haziran 07, 18:53 »

ben emre yi tanıosam eğer gayet ciddi söledi bence.. emre bu işten bu kadar anlıo abi napıcan.. futboldan anlamadığı da belliydi, sözlükten böle gelip kızmışlardı çocuğa;  baskette de kaybettik emre yi..

justed
Sr. Laker

We Gonna Bring It!!

« Yanıtla #144 : 15 Haziran 07, 19:32 »

2 Houston,2 San Antonio ve 3 Lakers döneminde taktı yüzükleri yanlış bilmiosam.Hatta sabah MM bahsetmişti ama uykulu olunca tam dinleyemedim...Horry şu ana kadar kazandığı nyüzükler arasında en önemlisinin Houstonda kazandığı olduğunu açıklamıştı bugünkü şampiyonluğundan önce ama şu andan itibaren onun için bu düşünce değişti mi bilinmez....

Her Zaman Her Yerde,Ali Sami Yen'de,En Büyük Sensin Alemde!!!!
deniss
New Laker
*

« Yanıtla #145 : 15 Haziran 07, 19:46 »

Evet, kesin şampiyonlardı Varejao orda saçmalamasa.. 4-2'ye giderdi 2-0'dan vallahi..

Ben şampiyon falan olurlar demedim, ama sen öyle anladıysan sorun yok. Düşünsene 4-5 sene önce ligin en dibinde takılan bir takımın bu kadar az bir sürede finale çıkması ve san antonio gibi oraların gediklisi olan bir takımdan bir veya iki maç almak bişekilde damga vurmak değilmidir??(ki ben inanıyorumki o maçı alabilselerdi o gazla bir maç daha alabilirlerdi)

Basketbol : Her sorunun çözümü
bean_24
Ivy Hastası
Full Laker

Way of the dragon..

« Yanıtla #146 : 16 Haziran 07, 10:34 »

Ben serinin başından beri cleveland a şans vermemiştim... Bunun nedeni Spurs un tam anlamıyla birbirine bağlı bir takım olmasıydı... Cleveland ise gerektiğinde iyi bir takım oluyor ama genellikle lebron un eline bakıyorlar... Seriyi kazanmaları için bir mucize gerekiyordu... Ama olmadı... Ne yapalım Spurs u tebrik edicez... Tebrikler Spurs!!! İnşallah Kobe gitmez, off-season u iyi geçiririz...Ve önümüzdeki sezon biz şampiyon oluruz... Smiley
Sendikacı
El Presidente
Global Moderatör
Pro. Laker

Siz oynayın koçlarım, Derek verir ayarı..

« Yanıtla #147 : 16 Haziran 07, 13:51 »

playoffların başlamasından birkaç gün önce yaptığım tahminlerde aynen şöyle demiştim; "bence batıda Spurs, doğuda Detroit finale çıkacaklar, Spurs şampiyon olacak."  dediklerim birer birer çıkıyor, korkum şudur ki önümüzdeki 5 yıl adam olmayız demiştim, o tutacak.

bu adamlara inanıyordum uzun zamandır, en sağlam takım spurs'dü. hem defansif hem de ofansif yönde oyunu iyi oynayan tek takımdı gözümde. Parker, Duncan başta olmak üzere takımın geri kalanına görev adamı Bowen'ı unutmayarak ve playofflarda performansını yükselten Ginobili'yi de es geçmeyerek kutluyorum. Bu başarıdaki en büyük paylardan biri de Bowen'ındır; suns serisinin görünmez kahramanı, büyük insan, muhteşem savunmacı. Sanırım asla hak ettiği takdiri göremeyecek.

vence
Parma Maniac
32 Magic Johnson
Site Yazarı
Pro. Laker

« Yanıtla #148 : 16 Haziran 07, 13:57 »

Ben şampiyon falan olurlar demedim, ama sen öyle anladıysan sorun yok. Düşünsene 4-5 sene önce ligin en dibinde takılan bir takımın bu kadar az bir sürede finale çıkması ve san antonio gibi oraların gediklisi olan bir takımdan bir veya iki maç almak bişekilde damga vurmak değilmidir??(ki ben inanıyorumki o maçı alabilselerdi o gazla bir maç daha alabilirlerdi)
Damgayı vurdular zaten, finalde 1 ya da 2 maç almalarına gerek yok damga için.. Zaten seri başlamadan önce çoğu kişi 4-1 ya da 4-2 diyordu, 2 maç alsa Cavs fazla bir sürpriz ya da damga mevzuu olmayacaktı yani, bence..

Bu arada latife yaptım tabi arkadaşlar.. Can adam ol.. Cheesy
Sayfa: 1 ... 14 [15]  Hepsi   
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07
    Gitmek istediğiniz yer: