Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Eylül 10, 09:31
126474 Mesaj 878 Konu Gönderen: 16988 Üye
Son üye: pnaroksuzoglu
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anket
Soru: Sizce "NBA Finalleri" nasıl sonuçlanır?  (Oylama kapandı: 09 Haziran 07, 06:37)
San Antonio 4-0 - 6 (7.7%)
San Antonio 4-1 - 13 (16.7%)
San Antonio 4-2 - 35 (44.9%)
San Antonio 4-3 - 4 (5.1%)
Cleveland 4-0 - 1 (1.3%)
Cleveland 4-1 - 0 (0%)
Cleveland 4-2 - 17 (21.8%)
Cleveland 4-3 - 2 (2.6%)
Toplam oy: 76

Sayfa: 1 ... 13 [14] 15  Hepsi   
Gönderen Konu: NBA Finals 07  (Okunma Sayısı 10022 defa)
LordSauron
Pro. Laker

Kerem Yılmaz

« Yanıtla #130 : 15 Haziran 07, 07:29 »

Ve Spurs finalleri süpürmeyi başardı.Mvp Tony Parker oldu..LeBron 10-30 şut isabeti...

TurkishDuncan
Mr. Fundemental
Sr. Laker

you can do it again

« Yanıtla #131 : 15 Haziran 07, 07:38 »

MVP Parker olmalı-Parker olacaktır..Ama ne bileyim,yakıştıramıyorum..
 Duncan da istese her maç 40 atabilecek oyuncu ama psikolojik bir vaka..Deli filan değil de önündeki tek engel kendisi..Kendi içindeki engeli aşabilirse herşeyi yapabilecek bir oyuncu..Fauller olsun-şutlar olsun..

Dediğin çok doğru. Büyük oyuncuları her zaman için durduran gene kendileridir. Duncan biraz 44.maçı iyi geçirseydi mvp o olurdu ama parkerda bu seride Allah var elinden geleni yaptı
Zaten pek deönemli kimin mvp olduğu şu an için. 4. şampiyonluğu kazandık ya jack vaugn olsada bana yeter

Herkes ve herşey için teşekkürler çocuklar Saygı duyuyor. Hep beraber daha nice şampiyonluklara Okay

blackzero
Full Laker

« Yanıtla #132 : 15 Haziran 07, 09:10 »

spursun sampiyonlugu hayirli olsun,cokda zor ulasmadilar bu sampiyonlugada en kolay sampiyonlugu diyebiliriz,simdiden dynasty yorumlari yapiliyor jordanlı bulls,magicli ve shaq&kobeli lakers,birdli bostonla karsilastiriliyolar,insanlar cok aceleci adamlari rahat birakin sampiyonluklarinin zevkini sursunler.
organic soap
diego
Yönetici
Pro. Laker

kobe_rocks...

« Yanıtla #133 : 15 Haziran 07, 09:21 »

Valla karşılaştırmakta haklılar,,çünkü resmen domine ettiler şu 10 seneyi..Ve belki biz olmasak 6 veya 7. şampiyonlukları da olabilirdi bu süreç içerisinde..Sene başında bunların devri bitti diyen ben de mosmor olarak seyretmeye devam ediyorum Smiley

Duncan ve Parker'a tebriklerimi fışkırtıyorum...Ve Spurs'e tabi...
Varejao'ya 3. maçın sonundaki turnike-şut karışımı atışı yaparken hala ne düşündüğünü sormak istiyorum..
Lebron'a da erken öten horozlu bi atasözü yolluyorum...

deniss
New Laker
*

« Yanıtla #134 : 15 Haziran 07, 13:41 »

Bu finaller gösterdiki lebron ve arkadaşları nba'in gelecek 7-8 yılına damgasını vurcaklar. Eğer Varejao 3. maçta saçmalamasaydı vurmaya başlayacaklardı.

Basketbol : Her sorunun çözümü
justed
Sr. Laker

We Gonna Bring It!!

« Yanıtla #135 : 15 Haziran 07, 16:17 »

Öncelikle tüm Spurs camiasını,sitemiz üyesi turkishduncan ı ve 4-0 tahimni yapan 6 kişiyi kutluyorum...Final serisinin genel yorumuna gelince öncelikle üst postta geçen parkera svunma yapıl(A)maması konusuna katılıyorum...Bu maçta da içeri inanılmaz drive lar yaptı..Duncan bu maçta diğer maçlara göre tam bir felaketti..LeBronun durmu zaten ortada..10/30 şut isabeti..Daha önce de bahsettiğim gibi Lebronun başarılı olup takımını taşıyabilmesi için dış şutlarını bir hayli geliştirmesi gerekio bence...Ginobili her zamanki gibi inanılmazdı...Aslında Cavsın bu maçı kazanacağına inanmıştım..Özellikle de arkadan yetiştiği zamanlarda ama Ginobili buna da izin vermedi..Bu arada sabah sabah Eva Longoria Tony Parker ı öpücüğe boğarken ben de ağlamaklı şekilde  Cheesy olanları izliodum...

Her Zaman Her Yerde,Ali Sami Yen'de,En Büyük Sensin Alemde!!!!
Parma Maniac
32 Magic Johnson
Site Yazarı
Pro. Laker

« Yanıtla #136 : 15 Haziran 07, 17:00 »

Bu finaller gösterdiki lebron ve arkadaşları nba'in gelecek 7-8 yılına damgasını vurcaklar. Eğer Varejao 3. maçta saçmalamasaydı vurmaya başlayacaklardı.
Evet, kesin şampiyonlardı Varejao orda saçmalamasa.. 4-2'ye giderdi 2-0'dan vallahi..
justed
Sr. Laker

We Gonna Bring It!!

« Yanıtla #137 : 15 Haziran 07, 17:02 »

Evet, kesin şampiyonlardı Varejao orda saçmalamasa.. 4-2'ye giderdi 2-0'dan vallahi..

abi ne yaptın yaa..Bunu şaka olarak algılıyorum..Umarım öledir..Koca San Antonionun 2-0 dan seriyi vereceğine inanıyorsanız ki senden hiç beklemem,orası ayrı bi konu..Bu arada gelecek 7-8 yıla damga vurmaları konusuna gelince...Ben öyle düşünmüyorumm....

Her Zaman Her Yerde,Ali Sami Yen'de,En Büyük Sensin Alemde!!!!
Nemo
Sr. Laker

nelly'm

« Yanıtla #138 : 15 Haziran 07, 17:23 »

San Antonio'yu tebrik ederim
Şampiyonluğu hakeden bir takımdı zaten
Pek sevmem kişisel olarak ama bütün organizasyon olarak saygıyı sonuna kadar hakediyorlar.

Cleveland'ın bu haliyle NBA'i domine etmesi falan mümkün değil.
Kötülerin içinde biraz iyi biraz formda olarak hasbelkader geldiler finallere.

Ne diyelim darısı başımıza Smiley

code24
Sr. Laker

« Yanıtla #139 : 15 Haziran 07, 17:26 »

Varejao saçmaladı ama öyle seriyi değiştirecek kadar büyük saçmalamadı,sadece bir yada iki maç alabilirlerdi o da serinin daha uzamasına yol açardı Cheesy .Bence San antonio 7-8 yıla damgasını vurdu özellikle Duncan'ı aldıktan sonra Duncan'ın yanına uygun parçalar eklediler sadece biz bu seriyi bozduk Düşünüyor

Sayfa: 1 ... 13 [14] 15  Hepsi   
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07
    Gitmek istediğiniz yer: