Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
10 Eylül 10, 22:58
126578 Mesaj 879 Konu Gönderen: 16988 Üye
Son üye: pnaroksuzoglu
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anket
Soru: Sizce "NBA Finalleri" nasıl sonuçlanır?  (Oylama kapandı: 09 Haziran 07, 06:37)
San Antonio 4-0 - 6 (7.7%)
San Antonio 4-1 - 13 (16.7%)
San Antonio 4-2 - 35 (44.9%)
San Antonio 4-3 - 4 (5.1%)
Cleveland 4-0 - 1 (1.3%)
Cleveland 4-1 - 0 (0%)
Cleveland 4-2 - 17 (21.8%)
Cleveland 4-3 - 2 (2.6%)
Toplam oy: 76

Sayfa: 1 ... 11 [12] 13 ... 15  Hepsi   
Gönderen Konu: NBA Finals 07  (Okunma Sayısı 10052 defa)
TonY_ParkeR
!!!Go Spurs Go!!!
Jr. Laker
**

Tony Parker..

« Yanıtla #110 : 13 Haziran 07, 15:38 »

Artık Şampi'yiz Cheesy

Futbolda çok geçer bu tabir,daha kesinleşmedi ama sadece -yon ekine ihtiyacımız var,açıkcası son iki maçı izlemedim,izleyemedim,full-play'dan okuduğum kadarıyla bu maçtan da bir izlenim çıkardım ama...
 Cavs'e iki-üç gömlek üstün geldik,Lebron'u yavaşlatınca,herşeyleri bitti,bizim hesaplarımızda seri öncesinde zaten buydu,onu yavaşlatıp seriyi bitirmek ama herşey beklenenden de kolay geçti.Duncan-Parker ikilisinin muazzam oyunları,seride ipleri elimize almamızı sağladı...

GAZEL
Pro. Laker

« Yanıtla #111 : 13 Haziran 07, 15:42 »

Böyle nba finali mi olur yaaaa, Stern amca şu doğu batı farkına da bi el koyamıyor mu ? seri uzar hafta sonuna denk gelen maça kalkarım diyordum, daha maç falan izlemiyorum, valla şu durumu görünce "Doğuda olsaydık final oynarmıydık acaba" demiyor değilim. Lebronda buraya kadar mış Spurs'e sökmedi, Jordanla Kobeyle kıyaslayanlar hafiften yerlerine otursa fena olmaz bi kere Lebron o şutunu geliştirmeden ne Kobe nin ne Jordanın yanına yaklaşabilir, o şut stiliyle şutunu geliştiriceğine de ihtimal vermiyorum ben,yani yeni Jordan hayalleri çook uzaklarda duruyor.
Bir yerde okumuştum burda mıydı "Lebron son şutları zorlamıyor Kobe gibi 5 kişi üzerinden atmıyor boştaki arakadaşına çıkarıyor " diye, Kobe nin zorlamasını eleştiriyorum evet ama Lebronda atamıyor işte dışardan son saniye basketi Lebronun harcı değil dolayısla bir kaç tane soksa o da zorlar, her süper yıldız da bunu yapar zaten
RuSTeDSouL
Administrator
Pro. Laker

« Yanıtla #112 : 13 Haziran 07, 15:48 »

lebron un şu serisinde performansı kobe nin 2004teki pistons srisindeki performansına benzio.. zaman bizi haklı çıkardı..

erenia
Sr. Laker

« Yanıtla #113 : 13 Haziran 07, 17:04 »

Böyle nba finali mi olur yaaaa, Stern amca şu doğu batı farkına da bi el koyamıyor mu ? seri uzar hafta sonuna denk gelen maça kalkarım diyordum, daha maç falan izlemiyorum, valla şu durumu görünce "Doğuda olsaydık final oynarmıydık acaba" demiyor değilim. Lebronda buraya kadar mış Spurs'e sökmedi, Jordanla Kobeyle kıyaslayanlar hafiften yerlerine otursa fena olmaz bi kere Lebron o şutunu geliştirmeden ne Kobe nin ne Jordanın yanına yaklaşabilir, o şut stiliyle şutunu geliştiriceğine de ihtimal vermiyorum ben,yani yeni Jordan hayalleri çook uzaklarda duruyor.
Bir yerde okumuştum burda mıydı "Lebron son şutları zorlamıyor Kobe gibi 5 kişi üzerinden atmıyor boştaki arakadaşına çıkarıyor " diye, Kobe nin zorlamasını eleştiriyorum evet ama Lebronda atamıyor işte dışardan son saniye basketi Lebronun harcı değil dolayısla bir kaç tane soksa o da zorlar, her süper yıldız da bunu yapar zaten
abi tamam lebron bu seride kötü oynuyo olabilir ama adamı direk batırdın yani.ne yani şu takımdan lebronu çıkartıp yerine kobe'yi koysak cleveland şampiyon mu olacaktı.sonuçta karşısındaki takım san antonio abi.yenmek o kadar basit değil.cleveland spurs'u yenemedi diye faturayı sadece lebrona çıkartmamak gerekir.tamam lebron'un iyi olmadığına katılıyorum ama suç tamamen onun değil ve bence kobe'yle flan bu seriye göre kıyaslanması yanlış olur.
organic soap
diego
Yönetici
Pro. Laker

kobe_rocks...

« Yanıtla #114 : 13 Haziran 07, 17:16 »

Her ne kadar gerçekleşmesi imkansız gibi göründüğü için bu söylediklerim havada kalsa da,,
İddia ediyorum; Kobe'nin takımı böyle savunma yapsa,tek başına şampiyon da yapar...

Seri öncesi tahminlerim,,2-0 kenki tahminlerim hep Cleveland üzerineydi..Ama şu savunmanın boşa gitmesi yazık oldu..Resmen sayı atamadılar..4-0 biter bu seri...

Torres
Purple & Gold
Pro. Laker

« Yanıtla #115 : 13 Haziran 07, 18:39 »

4-0 S.Antonio diyecektim ama LeBron hatrına 4-1 olur ve S.Antonio zaferle 2007'yi kapatır... S.Antonio kadro yapısı ile Cleveland'a bariz üstün bana göre..
Aynen dediğimiz gibi gelişiyor seri, hatta Le Bron hatrı bile kalmadı S.Antonio eline süpürgeyi aldı 4. maçıda rahat alarak S.Antonio kentine kupa ile döner,S.Antonio'lu dostlar, havaalanında şimdiden kendilerine yer bulsunlar kutlamalar yakındır....

NOT: Bu arada amerika'da doğu takımlarının NBDL'de mücadele etmesi Batı takımlarının ayağına bulaşmaması için oy toplanması işlemlerine başlanmış.. Yazık bu yılki Draft'in 2 büyük yıldızı bile Batı takımlarına gelecek... İyice tozkoporan siklet oldular... Kobe'yi Chicaco'ya takas edelim de biraz hareket gelsin o tarafa...
Ayıp oluyor ama.....  Grin
GAZEL
Pro. Laker

« Yanıtla #116 : 13 Haziran 07, 19:22 »

abi tamam lebron bu seride kötü oynuyo olabilir ama adamı direk batırdın yani.ne yani şu takımdan lebronu çıkartıp yerine kobe'yi koysak cleveland şampiyon mu olacaktı.sonuçta karşısındaki takım san antonio abi.yenmek o kadar basit değil.cleveland spurs'u yenemedi diye faturayı sadece lebrona çıkartmamak gerekir.tamam lebron'un iyi olmadığına katılıyorum ama suç tamamen onun değil ve bence kobe'yle flan bu seriye göre kıyaslanması yanlış olur.
Lebronu batırdığım falan yok adam sonuçta 22 yaşında Final oynuyor en azından, ben sadece Detroit serisinden sonra sağda solda çıkartılan mertebelere henüz ulaşmadığını ve ulaşmasının da zor olduğunu söylüyorum, Benim gözümde geçen yılki performansıyla Wade Lebronun biraz üzerindedir ve hala en yukrada Kobe var, tabi Duncan'ı falan saymıyorum o ayrı bir katogoride zaten

Başarı nasıl ki Detroit serisinde ilk 2 maç hatta 3. maç kötü oynamasına rağmen Lebron'a malediydiyse başarısızlığın da ona kalması normal, Bugün seride 3-0 önde olan Lebron'nun takımı olsaydı, tamamen farklı şeyler konuşuyor olacaktık
kobe81
Pro. Laker

« Yanıtla #117 : 13 Haziran 07, 23:15 »

3 maçında nerdeyse tamamını izlemiş biri olarak söyleyebilirimki  takımın en önemli 2 yıldız huges-ılgauskas(son maç hariç) böle kötü oynadığı sürece yada oynamadığı, bu kadar gençle lebronun yapabileceği hiç bi şey yok bence..ki karşıda detroitten daha da güçlü bi takım varken..yani bence eleştirilebilecek bi konumda değil lebron da cleve de...bi biby falan olsa hücumda o zaman belki tutunabilirlerdi anca ama bu kadroyla-karşıda bu savunmayla tıkanıyolar...

Her ne kadar gerçekleşmesi imkansız gibi göründüğü için bu söylediklerim havada kalsa da,,
İddia ediyorum; Kobe'nin takımı böyle savunma yapsa,tek başına şampiyon da yapar...
        tabi bu sadece öngörü ama bence o kadar kolay değil,lebronla kobenin yerini değiştirsekte şu an yanındakiler hücumda bu kadar tıkanmışken-tutukken final serisini alamazsın...karşıdaki takım komple takım-aşırı tecrübeli..patlayıcı gücüyle falan daha çok maç alırdı kobe ama seriyi de alamazdı..
Cihan
Pro. Laker

« Yanıtla #118 : 13 Haziran 07, 23:54 »

.karşıdaki takım komple takım-aşırı tecrübeli..patlayıcı gücüyle falan daha çok maç alırdı kobe ama seriyi de alamazdı..
LeBron'un yerine Kobe'yi koyarsak:
Bence de San Antonio'ya karşı LeBron'dan daha iyi oynayabilirdi; ancak Kobe de Detroit'e karşı LeBron kadar oynamazdı bence(sanırım Detroit Kobe'yi en iyi savunan takım, LeBron-Wade onlara daha ters geliyor). Eşleşmelerle ilgili yani.

Seriye dönecek olursam, diyecek çok bir şey kalmadı sanırım. Duncan 4'leyecek gibi gözüküyor.
Dodi
Jose Mourinho
Pro. Laker

« Yanıtla #119 : 14 Haziran 07, 00:33 »

Ne yazabilirim ki,seri 3-0 olmuş Duncan eline süpürgeyi almış,aslında yazacak pekte bişey yok.Cavs belki önümüzdeki maçı alır,insanın final topicine yazası gelmiyor.Serinin özeti aşağıdaki resimde ;

Sayfa: 1 ... 11 [12] 13 ... 15  Hepsi   
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07
    Gitmek istediğiniz yer: