Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
07 Eylül 10, 09:56
126474 Mesaj 878 Konu Gönderen: 16988 Üye
Son üye: pnaroksuzoglu
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07 0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anket
Soru: Sizce "NBA Finalleri" nasıl sonuçlanır?  (Oylama kapandı: 09 Haziran 07, 06:37)
San Antonio 4-0 - 6 (7.7%)
San Antonio 4-1 - 13 (16.7%)
San Antonio 4-2 - 35 (44.9%)
San Antonio 4-3 - 4 (5.1%)
Cleveland 4-0 - 1 (1.3%)
Cleveland 4-1 - 0 (0%)
Cleveland 4-2 - 17 (21.8%)
Cleveland 4-3 - 2 (2.6%)
Toplam oy: 76

Sayfa: [1] 2 ... 15  Hepsi   
Gönderen Konu: NBA Finals 07  (Okunma Sayısı 10026 defa)
hilmydogan™
Add-On
Site Yazarı
Pro. Laker

ŞAMPİYON

Site
« : 03 Haziran 07, 11:37 »

Öncelikle kendilerini, pek gönülsüz olsam da, tebrik etmek düşüyor bizlere. Detroit'e de bundan sonra dağılmak yakışır. Bu kadar yumuşak bir Detroit izlememiştim hani.
Kaan Kural, Spurs maçlarında hep lafını eder ya San Antonio'nun yumuşak karnı güçlü 3 numaralara karşı yapılan savunma diye, ligin en güçlü 3. numarası Lebron; göreceğiz neler olacağını. Bence Spurs bu seriyi 4-1 alır, Larry O'Brien'a uzanır bir kez daha.

burakkobe
Kobe for mvp
Site Yazarı
Pro. Laker

aim to sixth...

« Yanıtla #1 : 03 Haziran 07, 15:13 »

hazır fırsatı yakalamısım affetmem Wink
spurs beni yanıltmamaya devam ediyor..duncan yine muhtesemdi,her zaman cok sevdim bu adamı..
finale hangi takımlar kalıcak konusunda kesin bişey söylemek mümkün degil..sadece sene basından beri sampiyonluk favorim olan spurs en yakın takım..

benim tahminim=cavs-spurs finali..
finale gelince cleveland malum bu sene 2 maçta da devirdi sas'i..hatta önceki senede izledigim bir maçı almışlardı,güçlü kısa forvetlerin sas'in en büyük karın agrısı oldugunu biliyoruz,hatta ilk turda ivy biraz daha akıllı oynasaydı denver da cok baslarını agrıtırdı..

bütün bunlara ragmen sene basındaan beri söyledigim gibi spurs alır diyorum..cok tecrübeliler,bilenmişler,popovich,duncan vs. vs..

ha lebron james'in hakemler tarafından bekledigimiz kadar tolere edilmedigi bir seriden sonra,2. bir mia-dallas serisine dönerse olay ona bişey diyemem,umarım dönmez..

son olarak dogu konferansının düştügü bu komik duruma bakınca ,bundan sonraki yıllarda dogu finalinde bol bol cle-mia-chicago triosundan 2'sini seyrederiz..

'Our Team,Our Turn,Our Time,Our MVP'
Lord-1
Rox Manyaaa
Full Laker

Site
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 07, 15:21 »

Öncelikle Cavs'ı tebrik ediyorum.Detroit aslında bugün doğru olanı yaptı ve James'i durdurmaya çalışıp diğer oyuncuları riske etti.Tabi Gibson'ın patlaması bütün hesapları alt üst etti.Artık finaldeler ve ben Cavs'ın en az 2 maç alacağına inanıyorum hatta şampiyon olmalarını istiyorum.İnşallah seri 7. maça giderde bizde şöyle çekişmeli bir son maç izleriz.Bi de Cavs alırsa tadından yenmez o son maç.

Dodi
Jose Mourinho
Pro. Laker

« Yanıtla #3 : 03 Haziran 07, 18:09 »

Önce Detroit-Cavs serisinden bahsetmek istiyorum,ben Detroit'in herşeye rağmen alacağını düşünüyordum onlardaki takım ruhunun devreye gireceğini ve 2 maçıda alıp her zamanki gibi sıkıştıkları anda maçları kazanmalarını bekliyordum,gördüğüm birşey varki Detroit eski Detroit değil Ben Wallace'nin gitmesi mi bunda etken yoksa coach mu yada hiçbiri mi tam olarak bilmiyorum,bu maçlardan sonra Saunders'a yol gözüktüğünü düşünüyorum,Larry Brown'la falan anlaşabilirler diye tahmin ediyorum.Bu playofflarda benim adıma en büyük hayal kırıklığı Chancuey Billups oldu,bir iki pozisyon dışında nerde o Mr. Big Shot dedirtti takımını organize edemedi,top kayıplarını çok yaptı ve final beklediğim Detroit'in liderinden beklenmeyecek şeyler yaptı.Eğer sen son yılların en başarılı takımının en iyi oyuncusuysan elenme noktasında gelinen maçta 7 şut atamazsın,atmamalısın lider böyle bişey değil.

Not;Lebron James'e ayrı bir parantez açmak istiyorum ; Lebron Nba'de en nefret ettiğim oyuncuların başında gelir ancak oyununa saygı duymamamak imkansız,seri başında genel kanı Lebron'un iyi bir oyuncu olduğunu ancak Detroit gibi bir "takımı" yenemeyeceğiydi ancak Lebron çıktı ve adeta tek başına Detroit'i yendi ve ona duyduğum saygıyı tekrar tekrar arttırdı,bravo Lebron. Destek

Not 2:Son maçta toplam 5 teknik faul çalınmış bence Detroit'in elenmesinin sebeplerinden biride bu,aşırı hırs.Bilmem hatırlayan var mı Alpay İsvçre maçından önce İstiklal Marşısını söylerken sıçacağı belli gibiydi,ben bunu o olaya benzetiyorum.

Final serisini gelirsek ; Bende San Antonio'nun avantajlı olduğunu düşünüyorum her ne kadar Lebron'un performansı insani boyutların dışında da olsa San Antonio'nun 6. yada 7. maçta alacağını düşünüyorum.Bowen'ın Lebron'u yavaşlatacağını bile düşünmüyorum ancak serinin en kritik noktası bence Parker'a ve İlgauskas'a yapılacak savunmadır,sonuçta Lebron'u ve Duncan'ı yavaşlatmak iki takım adına da çok zor ancak yıldızlardan sonra en ters gelen isimler bunlar bence.Bu konuda Cavs'in biraz avantajlı olduğunu düşünüyorum çünkü seri boyunca Billups'ı çok iyi savundular sadece Parker ondan hızlı ancak Cavs takım olarak çok iyi savunma yapıyor ancak Spurs'ün de avatanjları yok değil öncelikle Utah serisinden sonra dinlenme fırsatı buldular,ayrıca Spurs çok tecrübeli bir takım Cavs ise tam tersine Snow hariç final tecrübesi yaşayan adamları yok,ayrıca Duncan bu sene gerçekten durdurulamaz oynuyor,Cavs'in Duncan'ı durduracağını hiç ama hiç sanmıyorum ama aynı şey Lebron içinde geçerli.
Tahmin ; 4-2 Spurs
Mvp ;Tim Duncan.
Edit;Horry'den bahsetmemişim,onun katkısıda olacaktır mutlaka.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 07, 18:13 Gönderen: kobe#8 » Kayıtlı

organic soap
diego
Yönetici
Pro. Laker

kobe_rocks...

« Yanıtla #4 : 03 Haziran 07, 18:24 »

Varejao Duncan'ın arkasında durabilir..Hatta feci halde rahatsız da edebilir..
Üstüne Lebron'un geçtiğimiz iki yılda Parker'ı ne kadar iyi savunduğunu da biliyoruz..
Cavs boş üçlük şansı da pek vermiyor rakibe..Finley,,Horry ve Barry'nin yapıcağı katkı çok önemli bu yüzden..
Deron Williams'ın at koşturduğu savunmada Lebron neler yapar düşünmek bile istemiyorum..
Ben bu seride Cavs'i daha avantajlı görüyorum..Hele bu gazla..

Ayrıca şu 2-3-2 evinde oynama sistemi kadar,,ev sahipliği avantajı olan takımı zor durumda bırakan saçma bi sistem görmedim..Lakers da,,Dallas da,,bu sistem yüzünden şampiyonluktan oldular..Horry olmasaydı az kalsın Spurs de olacaktı..o 3 maçta Cavs acayip gaza gelicektir..

kobe81
Pro. Laker

« Yanıtla #5 : 03 Haziran 07, 18:44 »

bu noktada Duncan'ın yavaşlatılabileceğini zannetmiyorum..Parkerın klasik tutukluk sorunu yaşayabileceğinden (ki lebronun savunmasını bende hatırlıyorum..) serinin kilit adamı Ginobili..onu durdurmak cleve için oldukça zor..onun performansı seri için direk belirleyici..adam her seride farkı oluşturuo..ayrıca kenar adamlarının aşırı tecrübeli olmaları cleve'ın başını ağrıtır..Lebron ise Spurs'un canına okur..yanındaki adamlar hücumda ne kadar işe yararlar seri için Cleve'ın en büyük soru işareti..

TurkishDuncan
Mr. Fundemental
Sr. Laker

you can do it again

« Yanıtla #6 : 03 Haziran 07, 19:36 »

İki yiğit çıktı meydane,ikisi de birbirinden merdane . Pehlivan pehlivan işte meydan işte pehlivan. Alta düştüm diye üzülme. Üste çıktım diye sevinme
Sol  tarafta  Kings James önderliğinde wizards nets ve detroit engelini aşan Cavs
Sağ tarafta Big fundemantal liderliğinde  Nuggets,Suns,Jazz gibi cihan pehlivanlarını eleyen Spurs

Vur davulcu davula ve başlasın artık müsabaka

mkkb8
Sr. Laker

« Yanıtla #7 : 03 Haziran 07, 19:38 »

Cleveland'ı tebrik ediyorum, 3-4 yıl önceki mahalle takımı şimdi yerini savunmada ne yaptığını iyi bilen, hücumda oyuncularından en iyi şekilde faydalanan ve lebron önderliğinde iyi işler başaran bir takım haline büründü. Lebron bu seride inanılmazdı fakat gibson daha da inanılmazdı. Normal sezonda az forma şansı bulmuş, çaylak birinin elinin titremeyip  atmış olduğu sayılar, yapmış olduğu katkı gerçekten olağanüstüydü.

Finalde san antonio nun pek zorlanacağını sanmıyorum. Tamam, cleveland iyi hoş ama san antonio da seriye daha fazla dinlenmiş ve doğal olarak rakibini daha iyi analiz etmiş bir şekilde çıkacak. San Antonio, cleveland ın detroit e yapmış olduğuna müsade etmez diyorum.Tahminim 4-1 san antonio lehine...

WILT
Pro. Laker

...

Site
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 07, 19:48 »

Bu aralar mesajları tamamen okuma fırsatım olmuyor. Ama bir gerçek var.. Savunmasıyla, şutuyla, penetre yeteneği ile Gibson Farmar'dan kat kat daha iyi bir guard. Oysa ki Farmar Gibson'dan önce seçilmişti..
RuSTeDSouL
Administrator
Pro. Laker

« Yanıtla #9 : 03 Haziran 07, 19:59 »

varejao duncan ın arkasında duramaz.. kimler duramadı, varejao mu durucak.. raşit i ethan ı savunmaya benzemez TD yi savunmak bildiğiniz gibi..

parker bu sezonki play off larda inanılmaz formda, spurs takımı gibi.. topu yere vurduğu gibi geçer kanımca..

istatistiklere bakmadım ama spurs gibi bi takımın boş 3 sayı atış problemi olmaz cavs karşısında.. cavs te bu sezon zaten ilk defa iç dış dengesi tam olarak oturmuş bi takıma karşı oynıcak zaten..

he eklemeyi unuttum, popo brown ı suya götürür susuz getirir..

evet lan spurs u tutuorum..
« Son Düzenleme: 03 Haziran 07, 20:03 Gönderen: RuSTeDSouL » Kayıtlı

Sayfa: [1] 2 ... 15  Hepsi   
LakersTR.com Forum Sayfaları  |  LakersTR Kürsü  |  Arşiv  |  NBA Genel*  |  NBA Finals 07
    Gitmek istediğiniz yer: