LakersTR Forum Sayfaları

LakersTR Kürsü => Arşiv => Konuyu başlatan: Jr. Kobe - 02 Temmuz 2017, 18:51

Başlık: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Jr. Kobe - 02 Temmuz 2017, 18:51
(http://i63.tinypic.com/iyge2x.jpg)

Daha çok uzun süre var ama kadro olarak bu sezonun çatısı az çok belli oldu. Bir kaç takviye daha gelecektir muhtemelen, ancak büyük bir değişim olma ihtimali bitti.

Bu sezon ağırlıklı olarak genç oyuncuları geliştirmek, özellikle Lonzo Ball'un neler yapabileceğini görmek, evlat Ingram'ın gelişimini izlemek, Randle'la devam edip etmeyeceğimize karar vermek gibi uğraşlarımız olacak. Bu uğraşlar sırasında, iyice güçlenen Batı'da playoff yapmak sezon adına tek somut hedef gibi duruyor. Fakat benim yanıtım olumsuz.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: egemenpitt - 02 Temmuz 2017, 21:07
Bismillahirrahmanirrahim.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Zulada - 02 Temmuz 2017, 21:09
Allah utandırmasın, ilk günkü gibi çok heyecanlıyım :)
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: sushitrash - 02 Temmuz 2017, 21:10
Pelinka ve Magic çok umutlu konuştu bakalım neler yapabilcez  ::)
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: skypinar - 02 Temmuz 2017, 21:10
Allah utandırmasın...
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Gargi - 02 Temmuz 2017, 21:17
Öncelikle yıllar sonra ilk mesaj için çok heycanlandım  :-X Konuya gelirsek bu yeni kadro için bence playoff çok daha olası. Gerçi bence geçen sene de sakatlıklar olmasaydı 8. sıra bizimdi diyorum hala ama optimizm mi değil mi tartışılır. Ben içerdeyiz diyorum.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: mkkb824 - 02 Temmuz 2017, 21:28
Kadro henüz çok genç, böylesine genç bir takıma biranda play-off hedefi koymak için erken. Gençlerin gelişimini izleyecek olmak özellikle de Ball ile Ingram'ın heyecan verici. :)
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: emeklikomser - 02 Temmuz 2017, 21:36
Denizcilerin ve balıkçıların demir aldıktan sonra dediği gibi 'vira bismillah'...
Kazasız belasız sakatlıksız ulaşabileceğimiz noktaya ulaşmak amacıyla bu genç kadroyla...
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: rafa_mamba - 02 Temmuz 2017, 21:42
Kobe'nin aşil tendonu sakatlığından sonra takımımız için işler hiç iyi gitmedi. Her sezona playoff iddiası ile girip kendimizi tanking yaparken buluyorduk. Randle, Russell, İngram gibi potansiyeli yüksek oyuncular kadroya kattık draftlardan. Ama Russell'dan umduğumuz bulamayınca takas yoluna gittik. Bu sene de Lonzo'yu kadroya kattık. Babası her ne kadar sorunlu bir kişilik olsa da Lonzo draft'in en yetenekli ve en potansiyelli oyuncusu bana göre. Bu sezon İngram ve Lonzo'nun gelişimini izlemek ve Playoff mücadelesi vermek bizim için yeterli olacaktır. Forumun yeniden aktif hale gelmesi muhteşem oldu. Güzel günler göreceğiz çocuklar
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Crazy_Kobe - 02 Temmuz 2017, 22:14
D angelo takasıyla yeni bir yola girdik. Belli ki oradaki ipleri Lonzo ya bırakmak istedik,iyi de yaptık bence. Lotary den sonra birkaç tane full maçını izledim ve umutluyum kendisinden. Elit bir pasör,büyük bir basketbol IQ su geliyor. Çok iyi yönetiyor takımı her pası skora yönelik;saha görüşün müthiş olması,yanındaki oyuncuların performansını yukarı çekmesi falan önemli şeyler. Garip bir şut stili olsa da sokmak konusunda iyi. Fakat bazı zorluklar yaşayabilir bu şut mekaniği yüzünden.Bu arada forum kapalı olduğundan konuşamadık ama Ingram'dan da çok umutluyum ben. Şaşalı bir sezon geçirmese de tavaninin yüksek olduğunu gördük bence.

Takastaki diğer hedefimiz de 2018 fa gibi gözüküyor büyük bir boşluk açtık capte. Paul George gelecek gibi. Onunla birlikte bir yıldız daha çekebilirsek işin rengi değişir baya. Magic de buna yönelik konuştu hayırlısı olsun bakalım hayaller hedefler büyük yine...
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Zulada - 02 Temmuz 2017, 22:25
pelinka "önümüzdeki sezonu rebuilding sezonu olarak değil Lakers sezonu olarak görüyoruz" demiş ama başka şansımız pek yok be başkan :) biraz taraftar gazı alma amaçlı söylenmiş bir söz olmuş.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Lakers58 - 02 Temmuz 2017, 22:36
Bizim konferansta işler ne kadar zor senelerdir görüyoruz. Bu sene yapacağımız gençlerin gelişimini izlemek ve lonzo ball neler yapabiliyor onu görmek. Son sıradan Play off yapıp süpürülmektense 27-35 galibiyetle gençleri izlemeyi tercih ederim.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Hollywood - 02 Temmuz 2017, 23:47
FA'den çok önemli oyuncular almayacağımızı düşünürsek, playoff baya zor duruyor bu sene de. Warriors, Spurs, Rockets, OKC, Memphis gibi takımların bizim önümüzde bitirmesinin neredeyse kesin olduğunu düşünürsek, son 3 sıra için Minnesota, Pelicans, Denver, Utah, Portland'ın durumu bizden iyi gözüküyor.

Lonzo daha rookie sezonunda fena bi şekilde yardırıp, Ingram da sağlam bir gelişim koyup son olarak da Randle kontrat senesi motivasyonuyla patlama yaparsa belki bi şansımız olabilir son sıralar için ama çok uzak gözüküyor şuan. Çok büyük sürpriz olur yani benim adıma.

Asıl olay bu sene draft pickimiz yok ve o pick Boston'da. Playoff yapamasak bile aşağılarda olmamalıyız.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: bombaleya - 03 Temmuz 2017, 00:07
gerçekçi düşünürsek bence de playoff'tan ziyade ilk mesajda yazan şeylere ve 2018 yazına odaklanmalıyız. iyi tarafından bakalım, seneye güzel şeyler olacağından emin olduğumuz için bu sezondan beklenti olmadan yalnızca keyif almaya bakabiliriz.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: btg24 - 03 Temmuz 2017, 01:23
takımda şutör yok ve fa'ler içinde alınacak şutör de kalmadı. clarkson'ın göksenin köksalvari şutörlüğüne kalıcaz gibi duruyor sezon boyunca. ligin en kötü şut atan takımı olabiliriz şu halimizde.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: vence - 03 Temmuz 2017, 02:19
Öncelikle mevcut kadrolar itibariyle Batı'da playoff yapacağı neredeyse kesin olan 5 tane takım var; Golden State, Houston, Oklahoma, Minnesota, San Antonio. Bu takımlardan sonra geriye playoff için 3 yer kalıyor. Buraya aday takımlar Clippers, Memphis, Portland, Denver, Utah, New Orleans ve Dallas.

Clippers'ta Chris Paul ayrıldı, yerine çer çöp aldılar. Jamal Crawford iyiden iyiye yaşlandı. Blake Griffin'in başparmağı kaynaklı sakatlığından dolayı sezonun başına yetişemeyebileceği konuşuluyor. Clippers, Paul'e çok bağımlıydı ve yerini doldurabilecek bir oyuncuları yok. Griffin ve Deandre Jordan için hücumda işler pek kolay olmayacak. Ayrıca Redick ve Paul Pierce gibi şutörleri de kaybettiler. Ligi bitirecekleri yeri görece yaşlı kadronun sağlıklı kalması ve Griffin'in hücumun merkezindeki oyuncu olarak ne yapabileceği belirleyecek. 42 galibiyet üzerine çıkabileceklerini sanmıyorum.

İçinde Paul ve Redick olmayan, manalı süreler alan(100+) beşlerinin içerisinde geçen sene için %50 galibiyet yüzdesi üzerine çıkan yok: http://www.82games.com/1617/1617LAC2.HTM

Memphis öte yandan vursan da ölmeyen cinsten. Yıllardır oluşturdukları çekirdeği muhafaza ederek bir şekilde yarışa tutunuyorlar. Bu sene için aynısı geçerli değil. Takımın 25 dakika civarı oynayan 3 önemli oyuncusu olan Zach Randolph, Tony Allen ve Vince Carter muhtemelen ayrılacaklar. Parsons sakatlıklarla boğuştuğu rezalet bir sene geçirdi ve henüz tam anlamıyla sakatlıkları atlatıp atlatamadığı net değil. Takımın çehresi değişiyor. Her ne kadar Gasol ve Conley gibi iki güvenilir oyuncuya sahip olsalar da iki oyuncunun da son senelerde sakatlık sebebiyle kaçırdıkları maç sayısı fazla. Memphis'in bu yılki performansı Parsons'ın performansı ve mevzubahis ikilinin sağlıklı kalmalarına doğru orantılı olarak artıp azalacak. Kayıpların ardından geçen seneki 43 galibiyeti yakalayabileceklerini sanmıyorum. Muhtemelen 40 galibiyeti aşamazlar.

Portland geçen seneki takımı muhafaza ediyor. An itibariyle ligin payroll'u en yüksek takım. Saçma sapan rol oyuncularına verdikleri yüksek kontratlarla 130 milyonluk kontrat taahhütleri var. Öte yandan takımın tavanı belli ve gidebilecekleri çok yerleri yok. Bir noktada ağır lüks vergisinden kurtulmak için takımın ana parçalarından birini yollamak durumunda kalacaklar. Ligi bitirecekleri derece tetiği bu sene çekip çekmeyeceklerine göre değişecek. Kararı vermeden önce bu seneki gidişatı görmek isteyeceklerini düşünüyorum. Geçen senekine benzer şekilde %50 civarı bitirirler ligi. Playoff yapması en muhtemel 6. takım diyebiliriz.

Denver düz adamlardan kurulu bir takım. Gallinari'nin Clippers'a gitmesi, Millsap'in Denver'a gelmesi söz konusu. Gallinari kalsa da, yok kalmayıp Millsap de gelse aşağı yukarı geçen seneki gibi bir Denver izleriz. %50 civarı bir galibiyet yüzdesiyle sezonu tamamlarlar.

Utah'ta Hayward ve George Hill'in kontratları bitti. 2018 ilk tur hakları karşılığında Rubio'yu getirdiler. Hayward muhtemelen kalmayacak fakat Utah rekabetçi olmaya devam edecektir. Geçen sene Hayward ile George Hill beraber maç başına 10 küsur üçlük deniyorlardı. Ayrılmaları durumunda Rubio'nun vasat bir şutör olmasını da hesaba katınca çok ciddi hücum sıkıntıları yaşamaları muhtemel olacaktır. Görünen o ki Rubio-Gobert pick and roll'ları ana hücum silahları olacak. Favors'ın diz sakatlığının durumu, Gobert'in seneyi sağlıklı geçirmesi ligi bitirecekleri yeri belirleyecek. %50'nin altına düşeceklerini sanmıyorum. Playoff yapması muhtemel 7. takım Utah.   

New Orlenas'ta Holiday kaldı. Nick Young'ın peşinden koştukları söyleniyor. Kısa pozisyonlara adam arıyorlar. Holiday, Cousins ve Davis dışında elle tutulur adamları olmamasının yanında Holiday ve Davis sıklıkla sakatlanıyorlar. İkisinin de sezonun bir noktasında sakatlanmaları neredeyse kesin gibi. Cousins'in kontrat senesi ve muhtemelen seneye New Orleans'ta olmayacak. Playoff yapabileceklerini sanmıyorum.

Dallas önceki takımlardan farklı olarak payroll'u düşük takımlardan ve dolayısıyla takımın çehresini değiştirecek bir süperyıldıza imza attırabilirler-di- şayet ortada birileri olsaydı. Hayward, Miami-Utah-Boston arasında gidip geliyor. Lowry Toronto ile anlaştı. Geri kalanlar da Millsap, Ibaka, Gallinari gibi sıralanan rol oyuncuları. Cuban büyük bir sözleşme vermek için 2018 serbest oyuncu ekibini bekleyecektir. Bu arada Noel'i tutmaya çalışacaklar. Playoff yapamazlar.

-0-

Bize gelince, geçen seneye hiç de fena başlamamıştık. Mozgov ve Deng bekleneni veremediler fakat Russell'ın sakatlandığı Kasım 21'e kadar 7-5 ile gidiyorduk. Sonrasında rezalet aralık başlangıcı, Russell'ın kötü dönüşü, Ingram'ın beklentilerin altında kalması derken draft yatışıyla sonlanan bir sene izledik.

Bu seneki kadroya baktığımızda D'Lo, Lou Williams ve Young yoklar fakat kağıt üzerinde nihayet iyi top dağıtan ve çevresindekilerin oyununu üst seviyeye çıkartan bir oyun kurucuya ve eli düzgün, savunması ortalama bir pivota sahibiz. Geçen seneki oyunla ilgili en büyük sıkıntım D'Lo tarafından saçma sapan şut ve pas tercihleriyle takımın geri kalanının performansını yukarı yerine aşağı çekmesiydi. Deng'in bitik bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Huertas, Calderon, Robinson, Artest gibi saçma sapan adamların rotasyondan süre çalmadıkları; Ingram'ın, Randle'ın gelişimlerini devam ettirdikleri, özellikle Ingram'ın Mart performansının üzerine koyduğu; Deng'in eski günlerine olmasa da Miami'deki son senesi ortalamalarına yaklaştığı ve Ball'un en azından temel beklentimiz olan hücumu yönetme işini asgari düzeyde becerebildiği ortamda 35-40 galibiyet aralığının hayal olmadığını düşünüyorum. Hatta bence sezonun hatırı sayılır bir döneminde playoff yarışının hemen kıyısında arkadan takipte olacağız.

Benchin katkısı çok önemli olacak. Clarkson'ın 6. adamlığı önderliğinde Nwaba, Hart, Kuzma, Nance JR, Zubac gibi gençler benchten yüksek enerji getirebilirlerse -ki eskiler gördüğümüz yeniler okuduğumuz kadarıyla buna muktedirler- bu sene (nihayet) izlemekten keyif aldığımız bir takım seyredebiliriz.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: yecele - 03 Temmuz 2017, 10:05
Çok güzel bir sezon olacağını düşünüyorum. Geçen sene iş güçten çok fırsat bulup da pek maç izleme fırsatım olmamıştı fakat bu sene umutluyum. Canını yidiğimin gençleriyle güzel bir PO heyecanı saracaktır. Oynarız net bir şekilde demiyorum ama kovalarız bence. Beklenti seviyemiz en azından çok yüksek olmadığından keyif alma olasılığımız da o denli fazla olur.

Bahis sitelerini de incelediğimizde 8. sıranın çevresinde olabileceğimiz yazılıyor. Bakalım.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: S1gurd - 03 Temmuz 2017, 10:45
Ball ve Ingram iyi anlaşır ve iyi bir şutor alınırsa 8. sıra hayal değil
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: MambaVino - 03 Temmuz 2017, 14:33
Bu sezon kadromuz itibariyle , Randle ve İngram geçen senenin üstüne koyarak bu sezon daha iyi olacaklarına inanıyorum . Clarkson bence şuanda bulunduğu seviyenin çok fazla üstüne çıkabilecek bir oyuncu olarak görmüyorum . Şut performansını biraz daha artırabilir , takıma yararı olacaktır . Ball gerçekten çok yetenekli bir oyun kurucu , geleceğini çok parlak görüyorum . Müthiş bir pasör , şut stili değişik olsada şutlarıda iyi . Bu sezon onun NBA'e uyum sağlama , alışma sezonu olacak gelecek sezon daha hazır olacaktır . Takasla takımımıza kattığımız Lopez kaliteli bir pivot . Takımımızın pivot ihtiyacına bu sezon ilaç gibi gelecektir . En son bu sezon 3'lükte atabiliyordu buda çok ayrı bir özelliği oldu . Lopez takıma oldukça faydalı olacaktır .

Batı Konferansı herkesin bildiği gibi , çok çekişmenin olduğu çok zorlu bir yer . Warriors , Spurs , Rockets kesin olarak Playoff yapacak takımlar . Geriye 5 takım için yer kalıyor . Bunlar için adaylar ; Thunder , Grizzliers , Clippers , Jazz , Timberwolves , Blazers , Pelicans ve biz Lakers .

Detaya girmeden fazla uzatmadan kendi tahminim ;

Warriors , Spurs , Rockets , Grizzliers , Thunder , Jazz ( Hayward kalırsa ) , Clippers (Griffin sağlam olursa ) bu takımlar ilk 7 sıralamasında Playoff'lara kalır .  Diğer takımlarda son sıra için yarışır . Son sıra içinde en ciddi iki ekip Timberwolves ve Pelicans olur . Eğer ki parantezde yazdıklarım olmaz ise o zaman direk bu takımlar aşağı düşer Playoff'a giremezler . O zaman Pelicans ve Timberwolves Playoff'lara girer , son sıra içinde Lakers ve Blazers çekişir ve bence giren taraf biz oluruz .

Şuanki kadro durumumuzda maalesef bizim kalmamız zor gözüküyor ondan gireriz diyemiyorum ,  ama şunu kesin biliyorum , geçtiğimiz sezonlar gibi bu sezon diplerde kalmayacağız daha iyi kadromuz var ve galibiyetler için elimizden geleni yapacağız . Playoff'a giremezsek bile en azından yarışta olup ligi 10. Sırada tamamlarız diye düşünüyorum .
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: bryant - 06 Temmuz 2017, 20:38
Gençlerin şuan ki hallerini görmeden bir yorum yapmam zor fakat doğru konuşmak gerekirse ben bu sene de PO göreceğimizi düşünmüyorum. Gençlere büyük yük düşüyor. Ama 2018 yazında akıllı takviyelerle bir sonraki sezonda Playoff'un çokta uzakta olmadığını görebiliyorum.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: chosen - 10 Temmuz 2017, 01:10
Hedef play of değil gençlere olağanca fazla süre vermek olmalı
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: RuSTeDSouL - 10 Temmuz 2017, 10:47
Bir hedef koymadan zorlamazsan her maç 48 dakika oynatsan bile o beklediğin ilerlemeyi sağlayamıyorlar. Russell'da bu çok net görüldü bence.. Byron Scott sağ olsun o seneki bütün gençler 2 sene önceki halinde sayıyor..
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: vence - 07 Kasım 2017, 00:51
Detroit ve Utah maçları haricinde oynadığımız bütün maçları izledim. 10 maçın ardından gençlerden ümitvar olabilmek adına parça parça da olsa olumlu şeyler gördüğümüzü söyleyebilirim.

Öncelikle Ball hayal ettiğimiz adam. Oyunu gösterişsiz ama net oynuyor. Her şeyden önce kafa yapısını çok doğru buluyorum. Şut istikrarı olmasa ve çok sayıda kaçırsa bile doğru şutu bulduğunda atmakta tereddüt etmiyor. Sınırlı sayıda zorlama şut atıyor. Topu çok gevelemeden aktarıyor, oyunun akmasına izin veriyor. Savunmada üst düzey değil belki ama gayreti olumlu. Ribaundlara katkı veriyor(Takımda ribaund ortalamasında Nance'in ardından 2. sırada). Bazen hücumu erken başlatmaya çalışırken, alley-oop pası yaparken ya da içerideki uzuna indirirken basit top kayıpları yapabiliyor fakat genel olarak topla münasebetinden çok memnunum.

Kuzma harika bir çocuk. Takımın şutör sıkıntısına ilaç oldu. Çok önemli bir özelliği de neredeyse her zaman doğru yerde olması. Basit hata yapmıyor. Bir çaylaktan umabileceğiniz olumlu her özellik var adamda. Çok derin seviyorum hocam.

Ingram son maçlarda toparladı. Şut atamıyor fakat penetre üzerinden çok kolay sayı buluyor. Memphis maçının 2. çeyreğinde Marc Gasol'ü paçavraya çevirdi. Muazzam bir ilk adımı var ve daha önemlisi havada dengesini çok iyi sağlıyor. Belki hiçbir zaman Durant olamayacak fakat penetre üzerinden oyununu ve fiziğini geliştirirse bir ihtimal mini Antetokounmpo olabilir. Şut konusunda gerçekten rezalet bu arada.

Hart bir diğer güzel çocuk. Savunmasını çok beğeniyorum. Dış şutunu da biraz geliştirebilir ve istikrarlı sokmayı başarırsa önemli rol oyuncusu olur.

Randle'ın performansı yükseliyor. Savunmadaki çabası takdire şayan. Nance'in sakatlığı hayırlı oldu diyebiliriz. Randle'ın aldığı sürenin artmasıyla takas değeri de yükselecek. Nance'in dönüşüne takas edebilirsek ne ala.

Clarkson'ı sevmiyorum. Kendisi hakkında söyleyebileceklerim bu kadarla sınırlı olmasa da yazdığım her karakter klavyenin tuşlarının ömründen yediği için haneme zarar yazılır.

KCP çok güzel adam olsa da takımın geleceğinde yeri olmadığı için hakkında yazmak boş işçilik oluşturacak. Lopez iyi üçlük atıyor, o kadar. Biten kontratını Monroe+pick gibi bir şeylere çevirebilsek keşke. Brewer'ın rakibin eli sıcak kısasını yavaşlatmak dışında manalı süreler almıyor olması gerekiyor. Ennis, sen kimsin ya?

Takım Defensive Rating istatistiğinde 7. sırada. Savunma konusunda gerçekten iyiyiz. En azından çok manalı rakiplerle karşılaşmadığımız ilk 10 maçın ardından üst düzey savunma yapıyor olmasak da savunmada kafasına göre takılan umursamaz adam da yok. Randle bile kendisinden beklenmeyecek ölçüde ciddiyetle savunma yapıyor. Yalnız çok yardıma gittiğimiz için rakipler fazla sayıda boş şut buluyor. Yüzdeli atan takımlar karşısında çok sıkıntı yaşarız.

Üçlük yüzdesinde %20 ile lig sonuncusuyuz. Takımın en iyi dış şutörü yazık ki B. Lopez. Pek çoğu boş olmasına rağmen şutlar girmiyor. %30'lara doğru ilerleyebilsek oyun ve skorda epey yol katedeceğiz fakat mevcut oyuncu kadrosu ile ihtimal dahilinde gözükmüyor. Takasları beklemek gerekiyor.

İlk 10 maç itibariyle performans yeterli. Sırada 3 zor maçla Doğu turnesi var. Önümüzdeki 5 maçtan 1 galibiyet (Suns) normal, 2 galibiyet başarı, 3 galibiyet üstün başarı.

Fena başlamadık, gelişim de var. Çocukların yolları açık olsun..

Bir de Ingram'ı bu performansıyla Deng ile paketlerim. Açılacak cap space ile LeBron, PG13, Cousins birlikte neden olmasın..
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Kasım 2017, 13:26
Bir de Ingram'ı bu performansıyla Deng ile paketlerim. Açılacak cap space ile LeBron, PG13, Cousins birlikte neden olmasın..

Deng + Clarkson + Randle --> Bledsoe + Dudley?
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Hollywood - 13 Kasım 2017, 20:35
Takımda net bi şutör yok ya. Çok eksikliğini çekiyoruz.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Hollywood - 14 Kasım 2017, 01:00
Onumuzdeki 6 maci da kazanabilecek gucteyiz. En 5'ini kazanmamiz lazim.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: vence - 16 Kasım 2017, 23:53
İlk 10 maç itibariyle performans yeterli. Sırada 3 zor maçla Doğu turnesi var. Önümüzdeki 5 maçtan 1 galibiyet (Suns) normal, 2 galibiyet başarı, 3 galibiyet üstün başarı.

Takım normalini oynadı. 15 maç; 6 galibiyet, 9 mağlubiyet. Sene sonunda takaslarla takım boşalmazsa 32-37 galibiyet aralığı mevcut oyunla erişilebilir bir seviye. Galibiyet sayısından ziyade oyuncuların seviye atlamasına odaklanmak gerekiyor. Takım, gösterdiği performansla biraz da bizim son avrupa şampiyonası milli takımı gibi sürprizi az; kazanması beklenen maçları kazanacak, beklenmeyenleri kaybedecek gibi oynuyor. Mücadele hep var. Bu da maç içerisinde 20-25 sayı geriye düşülse bile bir şekilde geri gelip oyuna ortak olabilmeyi getiriyor. Ben ilk 15 maç itibariyle gördüklerimden memnun olduğumu söyleyebilirim.

Walton'ın preseason'ı savunmaya ayırmış olması meyvelerini verdi fakat şimdi gece gündüz hücuma çalışmamız lazım. Özellikle Ball'un bu seviyede şutu girmiyorsa alternatifler yaratabilmeyi becermesi gerekiyor. Öğrenecektir.

Sıradaki 5 maç Phoenix, Denver, Chicago, Sacramento ve Clippers. 3 galibiyet hedef, 4 galibiyet başarı olarak değerlendirilebilir. 29'undaki GSW maçını da dahil edersek önümüzdeki 5 maç sonrasında 3 Golden State, 3 Houston'lı kabus gibi bir aralık ayı bizleri bekliyor. Öyle ki aralık takviminde playoff iddiası olmayan takım yok denebilir. Knicks, Bobcats maçlarını alamazsak aralık ayını galibiyetsiz kapatabiliriz. Winter is coming. 
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: RuSTeDSouL - 18 Kasım 2017, 09:58
Bu sezon da bir heyecan yaşatamayacaklar, belli oldu.. Dükkanı kapatıp gidelim.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Pardus - 18 Kasım 2017, 23:20
Lonzo bench'ten gelse üzerindeki baskı azalır mı acaba? gidişat iyi değil gibi
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: vence - 25 Kasım 2017, 21:18
https://twitter.com/LakerFilmRoom/status/934482637174874118
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Pardus - 09 Şubat 2018, 03:12
Şimdi bizimilk beş nasıl olacak? Zo, Kcp , Hart , IT... lonzo’suz cok iyi gidiyoruz. Thomsd gelecek, Zo dönecek. Nasıl şekillenecek rotasyon acaba? Thomas benchten mi gelecel acaba?
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Damar - 02 Mart 2018, 17:17
Playoff dışında kalabilecek, görece Lakers'dan güçsüz diyebileceğim Dallas, Sacremento, Atlanta, Miami maçlarını izleme fırsatım oldu. Maçlar genel anlamda çok rahat geçti. En çok göze batan Ingram'ın aşırı olgun, kendini bilen hali oldu benim için. IT-Lanzo yanyana gayet verimli oynadılar. Böyle bir backcourt seneye güvenilebilir.  Özellikle IT-Lanzo-Kuzma-Randle-Zubac beşinin sahada olduğu bölümler çok üstün olundu. KCP ve Lopez dışında herkes verimli. Tek başına Boogie gibi bir eklenti Lakers'ı 4-6 arasında yarışan bir takım yapar.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Pardus - 03 Mart 2018, 23:16
IT-Lanzo yanyana gayet verimli oynadılar. Böyle bir backcourt seneye güvenilebilir.  Özellikle IT-Lanzo-Kuzma-Randle-Zubac beşinin sahada olduğu bölümler çok üstün olundu. KCP ve Lopez dışında herkes verimli. Tek başına Boogie gibi bir eklenti Lakers'ı 4-6 arasında yarışan bir takım yapar.

Isaiah Thomas'la imzalama durumu olur mu cidden? Deli risk
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Damar - 04 Mart 2018, 01:53
Ligde maksimum veren çıkar mı bilmiyorum. Sakatlık ve yaş korkutacaktır. Yıllık 14 falan kapatılabilirse çok tatlı olur.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Ahkam Kuşu - 04 Mart 2018, 13:59
Bu sene en hoşuma giden gelişmelerden birisi, hata marjı oldukça yüksek bir takıma dönüştü lakers. Tıpkı GSW gibi. Saçma sapan top kayıpları da yapsa, abuk subuk şut tercihlerinde de bulunsa takım, yine de maçın içinde kalmayı başarıyor. Bu çok belirleyici bir özellik.
Başlık: Ynt: 2017-18 Sezonu [Anket]
Gönderen: Jr. Kobe - 16 Haziran 2018, 12:09
"Bu sezon playoff yapabilir miyiz?" anketinde mantığı duygusallığın önüne koyup "hayır" cevabını veren LakersTR camiasını tebrik ediyorum ve bu konuyu Arşiv'in derinliklerine yolluyorum.

 :kilit: