LakersTR Forum Sayfaları

Los Angeles Lakers => Lakers Transfer Dosyası => Konuyu başlatan: Zulada - 03 Temmuz 2017, 20:30

Başlık: George Hill
Gönderen: Zulada - 03 Temmuz 2017, 20:30
bugün aynı zamanda george hill ile de bir görüşmemiz olacakmış. az önce espn girdi haberi. 1 yıllık kontrat teklif edecekmişiz.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: skypinar - 03 Temmuz 2017, 20:38
george hill ile 1 yıllık anlaşmaya vardığımız söyleniyor ama net bir açıklama gelmedi sanırım
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: badass - 03 Temmuz 2017, 21:11
george hill olayı olacak sanırım. Wojnarowski reyis iki tarafın da ciddi olduğunu söylemiş. ayrıca lonzo'nun mentörlüğünü yapma açısından da faydalı olabileceğine değinmiş. hatta hill ve lonzo'nun birlikte ilk 5'te yer alma ihtimalinden bahsedilmiş. benim kanım çok ısındı bu anlaşmaya.‏
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: MambaVino - 03 Temmuz 2017, 21:48
George Hill Lakers'ta diyebiliriz . Büyük ihtimal bir yıllığına yüksek miktar paraya anlaştık . İki taraf içinde kazançlı bir anlaşma olacaktır .
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: scuderiaferrari - 03 Temmuz 2017, 22:07
Müthiş bir hamle olur mevcut şartlar altında.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: Ahkam Kuşu - 03 Temmuz 2017, 22:22
George Hill'in bunca gündür hala serbest olası bile büyük şans. En yüzdeli dış şutörü 5 numarası olan bir takıma ilaç gibi gelir. Hele Rondo'nun adının geçtiği günlerde.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: Brandon The Special One - 03 Temmuz 2017, 22:37
Hill çok değerli bir oyuncu ve şu dönemde alınabilecek en iyi kısa.

Ama bu hamleyi daha da değerli yapan kısım, Lonzo'nun Hill'in, Hill'in de Lonzo'nun defolarını muhteşem şekilde kapatabiliyor olması.

Hill başkaları için yaratma konusunda eksik bir guard. Geçtiğimiz sezon son tüm NBA'de ilk beş başlayan oyun kurucular arasında en az asist ortalamasına sahip isimdi. Yaratıcılık konusunda bazı eksikleri olsa da oyunun skor bulma kısmında, şut yaratma ve boş şutu isabetle sonlandırma konusunda kendini geliştirdi.

Lonzo ise UCLA'de pek fazla topla oynamamıştı. Hill bu özellikleriyle Lonzo'nun eksiğini kapatabilir. Aynı şekilde Lonzo, Hill'in yaratıcılık eksiğini harika court vision'ıyla kapatacaktır. İşin savunma kısmında Lonzo güçlenip kendini buluncaya kadar (savunma daha çok tecrübeyle ilgilidir her daim) harika bir kısa savunmacısı olan George Hill rakibin en iyi kısasını savunabilir.

Yani sözün özü Hill gelirse Lonzo'nun önünü kesmez, tam aksine kendisini geliştirmesine ve eksiklerini kapatmasına yardımcı olur. Bir yıllık kontratla 17 milyon dolara imza atar mı, bilemiyorum. Menajerinin fiyat yükseltme oyunu mudur, olabilir. Ancak eğer gelirse bizim için çok doğru bir hamle olacaktır.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: lakeshow - 03 Temmuz 2017, 23:02
Harika hamle olur bizim adımıza, bugüne kalması bile mucize adamın umarım alırız. Diğer ihtimalleri düşününce (rondo, waiters) biz sana mecburuz george.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: BlackMamba - 03 Temmuz 2017, 23:32
Rajon Rondo haberlerinden sonra Hill ilaç gibi geldi.Muazzam olur bence.Uzun zaman sonra yeni sezon için sabırsızlanıyorum.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: brand10ingram4 - 04 Temmuz 2017, 00:01
vallahi özledik böyle güzel hamleleri, bide 1 senelik anlaşırsak enfesss.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: Crazy_Kobe - 04 Temmuz 2017, 20:15
Haydaaa. Kings le anlaşmış 3 yıl 57 milyon.

Free agent George Hill has reached agreement on a three-year, $57M deal with the Sacramento Kings, league sources tell The Vertical.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: skypinar - 04 Temmuz 2017, 20:17
Bleacher Reports'da gördüğüme göre Hill 3 yıllık sözleşme imzalamış Kings'le. 57m dolar$'a. boşu boşuna heveslendik ya.
Başlık: Ynt: George Hill
Gönderen: aykutpurde - 04 Temmuz 2017, 22:53
Yalnız Kings iyi parçalar topladı. Seneye büyük FA'lerden birini alabilirlerse Cousins sonrası dönemi çabuk atlatacaklar gibi gözüküyor. Gerçi aldıkları oyuncular yüzünden salary cap sorunu var ama bu sene biraz ışık gösterirlerse cap boşaltabilirler.

Hill'i ben de çok istiyordum. Dahası bize gelmezse kesin Spurs'e gider diyordum, iki taraf için de ideal olurdu. Olmadı adnan.