Lakers Dışı > Off-Topic

Formula 1

(1/5) > >>

emeklikomser:
Sezonun 9.yarışı olan Avusturya Gp bu hafta sonu gerçekleştirilecek.
Geride kalan 8 yarışta takım olarak Mercedes 4 (Lewis Hamilton 3- Valtteri Bottas 1), Ferrari 3 (Sebastian Vettel 3), Red Bull 1 (Daniel Ricciardo 1) kez kazandı.
Takımlar şampiyonasında Mercedes 250 puan ile lider iken pilotlarda ise Ferrari pilotu Sebastian Vettel 153 puan ile lider durumda bulunuyor.

rafa_mamba:
Son yarışta Vettel ve Hamilton kapıştı. Yarış sonrasında da sokak jargonu ile birbirlerine meydan okudular. Bundan sonra şampiyonluk yarışının çok daha keyifli ve ateşli geçeceğini düşünüyorum.

emeklikomser:
Fia yaptığı açıklama ile Azerbaycan Gp'sinde yaptığı davranış sebebiyle Vettel'e ekstra ceza verilmeyeceğini açıkladı. Bu kararın alınmasında Alman pilotun olaydaki hatasını kabul etmesi etkili olmuş.
Bunun yerine Vettel sosyal sorumluluk projelerinde yer alacak.

Şampiyonluk mücadelesi bu haldeyken Fia ne şiş yansın ne de kebap kararı verdi kanaatimce.

wc24:
Raikkonen gene bildiğimiz gibi. Emekli olana kadar kan ağlatacak bana. Güvenlik aracı ilk sıradaki pilot hariç herkese yarar. Bizim ki gider o karambolde lastik patlatır.  :'(

Yalnız yarıştan çekildikten sonra koşa koşa tekrar yarışa sokmaları çok iyidi. Ceza almaları hariç tabi.

scuderiaferrari:
Yarın yapılacak olan sıralama turları öncesinde vites kutusu değiştiren Lewis Hamilton 5 sıra grid cezası alacak. Şampiyonanın seyri açısından önemli bir gelişme.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git